با اینکه امروز (یکشنبه، ۲۴ فروردین ماه) بازارهای طلای جهانی تعطیل و قیمت جهانی از ثبات نسبی برخوردار بود و در همان سه هزار و ۲۳۸ دلار در هر اونس باقی ماند، اما به دلیل کاهش شدید قیمت دلار در بازار غیررسمی، سکه و طلا نیز ریزش سنگین قیمتی را دوباره تجربه کردند.
قیمت طلا در بازار تهران از صبح امروز (سه شنبه، ۱۹ فروردین) با انتشار سخنان «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه در فضای مجازی شاهد تحول شد و ریزش سنگینی را تجربه کرد.0
با وجود آنکه قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی امروز - دوشنبه ۱۸ فروردین - با ثبت رقم سه هزار و ۳۵ دلار از ثبات نسبی برخوردار بود، اما افزایش نرخ دلار موجب شد تا قیمت طلا و مسکوکات آن در بازار تهران روند افزایشی داشته باشد.
مدیرعامل مرکز مبادله ایران با اعلام اینکه بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران در سال ۱۴۰۳ شاهد معامله ۷ میلیارد دلار انواع ارز بوده است، گفت: امسال ۱۶ تن شمش طلا و ۸۳۳ هزار قطعه انواع سکه نیز در بازار طلای این مرکز معامله شد.
سخنگوی مرکز مبادله ایران از برخط سازی حراج شمش طلا در سال ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: این مرکز در سال آینده روی توسعه و راه اندازی ابزارهای مبتنی بر ارز و طلا تمرکز خواهد کرد.
همچنان قیمت اونس جهانی میان کانال سه هزار و دو هزار درحال نوسان است و امروز یکشنبه - ۲۶ اسفند - نیز قیمت هر اونس با دو دلار کاهش، دو هزار و ۹۸۵ دلار قیمت خورد.
با اینکه قیمت طلا در بازارهای جهانی به دلیل تعطیلی آخر هفته ثابت بود و در همان قیمت ۲ هزار و ۹۰۹ دلار ارزش گذاری شد، اما قیمت طلا در بازار تهران سیر صعودی داشت.
قیمت های طلا روز شنبه با توجه به بازتاب ادعای ارسال نامه ترامپ به تهران و تهدیدات وی بعد از اعلام این مطلب، علارغم کاهش سه دلاری قیمت اونس جهانی و رسیدن آن به دو هزار و 909 دلار در هر اونس، اما بازار غیررسمی ارز با افزایش همراه بود که همین عامل باعث افزایش قیمت طلا در بازار تهران شد.
امروز یک سال از اولین جلسه حراج سکه طلا توسط مرکز مبادله ایران میگذرد و تا به حال ۸۰ جلسه حراج سکه برگزار شده که در نتیجه آن بیش از ۹۲۱ هزار قطعه انواع سکه به شرکتکنندگان در حراج اختصاص یافته است.